Kurser

Tarotkurs

Lär dig spå i tarot

Är du intresserad av tarot och skulle vilja lära dig mer om det, då kan den här kursen vara något för dig. För att gå kursen behöver du ha en egen tarotlek. Kursen är en självstudiekurs online och plattformen som jag använder är Google Classroom, vilken du kommer åt på webben eller via appen Classroom.


PRIS 499 kr


KÖPVILLKOR


Om du är intresserad maila till madeleine@framtidsvision.com


Tarotkurs - Lär dig spå i tarot

I kursen Lär dig spå i tarot lär du dig att tolka både din egen och andras framtid. Den kanske till och med skapar en fritidsverksamhet för dig som du kan tjäna pengar på.

 

Efter att du gått denna kurs kommer du att:

 • kunna tolka och förstå skillnaden mellan de olika korsviterna
 • kunna tolka och förstå korten i Lilla Arkanan
 • kunna tolka och förstå korten i Stora Arkanan
 • ha kunskap och förståelse för de fyra elementen, dess styrkor och svagheter
 • förstå hur de olika elementen inverkar på och påverkar varandra
 • kunna göra och tolka några kraftfulla kortläggningar

 

Kursen en webbkurs, dvs den ligger online. När du har köpt kursen får du tillgång till en modul i taget under en period av fem veckor, inlogg skickas till din mail. Varje modul består av ett antal lektioner, sammanlagt 22 stycken. Kursen är en självstudiekurs som du gör i din egen takt när du vill och har tid. Du har tillgång till kursportalen under ett halvår och behöver därför inte känna någon stress när du gör kursen.


Detta är inkluderat i priset:

 • En femveckorskurs bestående av 5 kursmoduler, fullmatade med information och kunskap som du behöver för att göra träffsäkra tarottolkningar.
 • Undervisningsupplägg och uppgifter som tar dig steg-för-steg framåt.
 • Uppgifter och faktablad i pdf-format som du kan skriva ut.
 • Tillgång till kursplattformen under sex månader.
 • Diplom tilldelas efter genomgången kurs.


Kursöversikt – 5 moduler

Kursen består av 5 moduler och totalt 22 lektioner. Modulerna tar dig stegvis framåt och vägleder dig igenom hela tarotlekens olika delar, dess element och hur du hämtar vägledning och insikt genom några olika kortläggningar.


Modul 1
Här får du lära dig Lilla Arkanans klädda korten och dess områden, symbolik och budskap. Du kommer stegvis att gå igenom kungar, drottningar, prinsar och prinsessor.


Modul 2
Här kommer du att få lära dig övriga korten i Lilla Arkanan. Du kommer att få lära dig tolka kortens symboliska värde samt vilka kort som visar på framgång respektive motgång.


Modul 3
Här kommer du att få lära känna korten i den Stora Arkanan och tolka dess innebörd i livets stora skeenden och händelser.


Modul 4
Här kommer du att få lära dig mer om de fyra elementen och hur de påverkar individen, samt hur dessa element påverkar varandra i både positiv och negativ anda.


Modul 5
När du kommer till den allra sista modulen är du redo för att göra större tolkningar och kortläggningar. Här får du lära dig vikten av att vara närvarande i nuet, precision i din frågeställning och börja tolka större kortläggningar.

 

Ångerrätt
Du har självklart 14 dagars ångerrätt på ditt köp. Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka.