Tarot och spådom

Tarot och spådom

Är du nyfiken på vad framtiden har att erbjuda. Genom att fråga Tarot-korten kan du få både svar och vägledning på de funderingar som du har i livet just nu. Om du inte har möjlighet att komma till min praktik så erbjuder jag ävenTarot-tolkning via telefon.


Du kan välja mellan tjänsterna:

  • Enskild fråga (via mail)
  • Sittning 30 min (på plats eller distans)
  • Sittning 60 min (på plats eller distans)
  • Månadsprenumeration (via mail)


Har du kanske bara en enskild fråga eller två som du söker svar på, så erbjuder jag en liten läggning där jag tittar på den enskilda frågan för den närmaste framtiden. Du får ett skriftligt svar från mig via mail. Du behöver då inte boka tid, det räcker att du mailar din fråga/frågor till mig så kontaktar jag dig. Betalning sker vid enskild fråga endast via Swish.

Maila till: madeleine@framtidsvision.com


Vill du prata med mig personligen så kan välja mellan en sittning på 30 minuter eller på 60 minuter, där har du möjlighet att ställa frågor löpande under samtalet. Vi tittar då på var du befinner dig i livet idag och framåt under de närmaste 6-12 månaderna av ditt liv.


Prenumerera

Du kan också välja att prenumerera på personlig månadsläggning. Du får då ett mail i slutet av varje månad där du får veta vad korten säger om din kommande månad. Du kan välja på abonemang på tre månader (600 kr) eller på sex månader (1000 kr). Anmäl dig till månadsläggning genom att skicka ett mail till mig. Du hittar mailadressen längst ned på sidan.Välkommen att boka din tid här: