Om oss

Några ord om mig!

Jag som driver Framtidsvision heter Madeleine Lindholm och är legitimerad och certifierad livscoach, livsguide, bloggare och intuitiv Tarot-tolkare. Jag bor i den natursköna lilla orten Rejmyre i norra Östergötland. Med naturen nära inpå husknuten och en trollhassel planterad utanför ingången till Framtidsvision vill jag att du ska uppleva lugnet och inspirationen som denna miljö ger. Hos mig erbjuds coachintjänsterna: individuell coaching, parcoaching samt gruppcoaching för företag. Dessutom erbjuder jag vägledning genom intuitiv tolkning av tarotkort samt vägledd meditation. Individuell coaching och tarottolkning  finns även som distanstjänster.

Några ord om företaget...

 

Framtidvision är ett företag som ser och tar avstamp i individens eller gruppens styrkor. Vi sätter upp tydliga mål och visioner där vi jobbar med individens egna tankar och känslor. Genom att arbeta för en stärkt självkänsla läggs grunden för en fortsatt optimistisk syn på framtiden. Ingen fråga är för liten och ingen vision är för stor. Här gäller det bara att våga! Genom en ökad självkänsla följer även en ökad trygghet och livets stora frågor kan plötsligt kännas lättare samtidigt som livet får en tydligare inriktning. Framtidvision är företaget som jobbar med människan mot framtiden.


Eftersom alla männsikor har olika behov för att utvecklas och komma vidare i sina liv så erbjuder Framtidsvision vägledning både genom coaching, tarot och meditation. Vad behöver just du?

Mer om mig...


Jag är legitimerad och certifierad livscoach med ett tidigare förflutet inom skolans värld som processledare, förstelärare och handledare.  Efter många år med handledning av både elever, föräldrar och kollegor kände jag att klivet till livscoach inte var allt för stort. Genom coachingen får jag möjlighet att följa människor som lyckas bryta sina negativa mönster och jag kan känna deras glädje över att hittat rätt i livet. Det ger både mig och mina kunder styrka mot ett fortsatt lyckligt liv.


Jag har även sedan tonåren intresserat mig för spådom, intuition och tarotkort. Jag köpte min första tarotlek någon gång i sena tonåren och har i större delen av mitt liv tolkat både mitt eget och andras livsöden. Idag har jag läst tarotkort i runt 30 års tid. Med hjälp av tarotkorten kan jag förmedla både en inblick i framtidens hemligheter, samt ge vägledning i olika livssituationer.

Erbjudande

 

Vid bokning av tre coachingtider så får du den första gratis!

 

Minst rekommenderade antal vägledande samtal/coachingtillfällen är tre. Om det är första gången du bokar vägledande samtal/coaching hos Framtidsvision kan du boka Värdekort, du får då tre tillfällen till priset av två. Detta gäller både vid samtal/coaching via telefon och vid samtal/coaching på plats.

 

 

  • Hitta din framtid
  • Följ din vision
  • Öppna upp för att finna din inre ro
  • Bli en tryggare människa