Om oss

Några ord om mig!

Jag som driver Framtidsvision heter Madeleine Lindholm och är certifierad livscoach, livsguide, bloggare och intuitiv Tarot-tolkare. Jag bor i den natursköna lilla orten Rejmyre i norra Östergötland. Med naturen nära inpå husknuten och en trollhassel planterad utanför ingången till Framtidsvision vill jag att du ska uppleva lugnet och inspirationen som denna miljö ger. Hos mig erbjuds coachintjänsterna: individuell coaching, parcoaching samt gruppcoaching för företag. Dessutom erbjuder jag vägledning genom intuitiv tarot.

Några ord om företaget...

 

Framtidvision är ett företag som ser och tar avstamp i individens och gruppens styrkor. Vi sätter upp tydliga mål och visioner där vi jobbar med individens egna tankar och känslor. Genom att arbeta för en stärkt självkänsla läggs grunden för en fortsatt optimistisk syn på framtiden. Ingen fråga är för liten och ingen vision är för stor. Här gäller det bara att våga! Genom en ökad självkänsla följer även en ökad trygghet och livets stora frågor kan plötsligt kännas lättare samtidigt som livet får en tydligare inriktning. Framtidvision är företaget som jobbar med människan mot framtiden.

Mer om mig...


Jag är certifierad livscoach med ett tidigare förflutet inom skolans värld som processledare, förstelärare och handledare.  Efter många år med handledning av både elever, föräldrar och kollegor kände jag att klivet till livscoach inte var allt för stort. Genom coachingen får jag möjlighet att följa människor som lyckas bryta sina negativ mönster och jag kan känna deras glädje över att hittat rätt i livet. Det ger både mig och mina kunder styrka mot ett fortsatt lyckligt liv.


Jag har även sedan tonåren intresserat mig för spådom, intuition och tarotkort. Jag köpte min första tarotlek någon gång i sena tonåren och har i större delen av mitt liv tolkat både mitt eget och andras livsöden. Idag har jag läst tarotkort i runt 30 års tid. Med hjälp av tarotkorten får jag både inblick i framtidens hemligheter, samt vägledning i olika livssituationer.

Erbjudande

 

Vid beställning av coaching så får ni den första gratis!

 

 

Detta erbjudande gäller det första besöket hos oss vid minst antal av 3 st coachingsträffar. Detta gäller vid telefoncoaching, coaching via skype och vid coaching här på plats.

 

 

  • Hitta din framtid
  • Följ din vision
  • Öppna upp för att finna din inre ro
  • Bli en tryggare människa

Framtidvision är företaget som jobbar med människan i fokus mot framtiden.

Kontakt

    Vibovägen 1,

    612 71  Rejmyre

madeleine@framtidsvision.com

   Tel: 0739-74 06 77

© All Rights Reserved